تبليغات شما در اينجا ...

تبليغات شما در اينجا ...

ديگرسايت‌ها:
دانلود فور يو ؛ انجمن‌های تخصصی دانلود آشپز فور يو ؛ سايت جامع آموزش آشپزی سايت جامع آسانسور طبشن ؛ سايت رسمی روستای طبس
مديـر كل سايت: پخش زنده آهنگ‌هاي زيبا و با كيفيت در راديو اينترنتي ، براي گوش‌دادن « اينجا » كليك كنيد                  |                     آدرس جديد سايت : wWw.PATOGH4U.nEt                        |                         براي عضويت و استفاده از شبكه اجتماعي پاتوق فور يو «اينجا» كليك كنيد.            |             گروه اينترنتي "پاتوق‌فوريو" براي آشنای با اين گروه و عضويت در ان براي بهرمندي از امكانات آن «اينجا» كليك كنيد.

» آخرین موضوعات

افراد حاضر در اين تاپيک :
زمان جاری: جمعه ۱۲ شهريور ۱۳۸۹, ۰۷:۴۶
1 مهمان

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 11 رای - 3.55 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
-->
phpMyBackupPro براي گرفتن بكاپ اتوماتيك از ديتابيس با آموزش نصب فارسي
نویسنده پیام
نویسنده پیام :
ارسال: #1
Icon14 phpMyBackupPro براي گرفتن بكاپ اتوماتيك از ديتابيس با آموزش نصب فارسي
مشخصات كاربر:
موضوع‌ها: | ارسال‌ها: 5,269
گروه: مـديــركــل ســايت آفلاین
محل‌سكونت: تهــران‍‍‍‍ـــــــ...
جنسيت: شماره: 1
رتبه: 13
تشکرها : 370
( 6436 تشکر در 488 ارسال )

يك اسكريپ خوب براي گرفتن بكاپ اتوماتيك از ديتابيس با آموزش نصب فارسي

=====================

با سلام :

چون خودم مثل بيشتر شما عزيزان وب مستر بيشترين نگرانيم از بكاب ديتابيس بود كه گاهاً به دليل مشغليه زياد حتي چند هفته از گرفتن بكاپ غافل مي شدم ، و مدتها بود دنيال راهي براي گرفت بكاب بودم كه هم راحت باشه هم مطمئن كه به برنامه : phpMyBackupPro.v.2رسيدم . البته نسخه قبلي اين برنامه را زماني كه سايتم با نيوك بود را نصب كرده بودم ولي به دلايلي درست كار نمي كرد و زماني كه امروز ديدم نسخه جديد تري براي اومده دوباره دست به كار نصب شده و چون ديدم بدون عيب و خيلي تميز كارش رو انجام ميدهد تصميم گرفت كه هم برنامه را براي شما معرفي كنم و هم آموزش نصب فارسي اون رو تهيه و در اختيار شما عزيزان قرار دهم.

فقط چون در آموزش كدي است كه بايد به همان ترتيب عيناً استفاده شود و براي اين كه بتوانيد كپي كنيد در اينجا هم قرار ميدهم :
کد:
/usr/bin/php  /home/username/public_html/backup/backup.php mysite_nukeinp 1 1 0 1

شما عزيزان برنامه و آموزش نصب فارسي را مي توانيد از فايل پيوست دانلود نماييد:

سه شنبه ۱۱ دي ۱۳۸۶ ۱۶:۳۶
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : mahsunseven, zimens, murson
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
phpMyBackupPro براي گرفتن بكاپ اتوماتيك از ديتابيس با آموزش نصب فارسي - siavoosh - سه شنبه ۱۱ دي ۱۳۸۶ ۱۶:۳۶

رتبه موضوع
  • 11 رای - 3.55 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حاضران: 1 مهمان

آمار کوتاه آغاز کننده: siavoosh
بازديد ها: 3964
پرش در انجمن:

قوانيـن ارسـال :
شما نمي‌توانيد موضوع جديد ارسال كنيد.
شما نمي‌توانيد به موضوعات پاسخ دهيد.
شما نمي‌توانيد فايل پيوست كنيد.

اچ‌تي‌ام‌ال در انجمن خاموش است.
ماي كد در انجمن روشن است.
شكلك‌ها در انجمن روشن است.
تگ عكس([img]) در انجمن روشن است.
قوانيـن سـايت »

انتخاب قالب:

زمان جاری: جمعه ۱۲ شهريور ۱۳۸۹, ۰۷:۴۶

ارتباط با ما | PATOGH4U.net | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند RSS | لينكستـان | خبرنامه | نقشهء سايت | sitemap.xml
Display Pagerank بر چشم بد لعنت